Απάντηση ΑΕΠ-ΕΑΑΚ στην καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚΔΑΠΙΤΕΣ, ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΛΟΙΑ !

Διαβάζουμε την καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προς τα μέλη της ΑΕΠ-ΕΑΑΚ (βλ. εικόνα)
για γκράφιτι που βρέθηκαν στους τοίχους του πανεπιστημίου το πρωί του Σαββάτου 7/3. Αντιλαμβανόμαστε την πρόθεση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να δημιουργήσει σκηνικό έντασης και να προκαλέσει, ώστε να μπορέσει να βρει ακόμη ένα λόγο ύπαρξης για τα μέλη της, πέρα από την ορθοστασία μπροστά από τα τραπεζάκια της. Ωστόσο έχουμε κάποιες απορίες:
1)     Πως γνωρίζει η ΔΑΠ για το ποίος έκανε τα γκράφιτι; Γιατί όταν αναφέρει ότι το έκαναν μέλη της ΑΕΠ-ΕΑΑΚ σημαίνει ότι όντως έβλεπε ποιός τα έκανε. Ξέρουμε ότι τα πάρτυ μας είναι καλά, αλλά ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα ερχόταν σε αυτά και οι ΔΑΠίτες, ενώ την ίδια μέρα είχαν και αυτοί άλλο πάρτυ για να ελέγχουν την ακεραιότητα του πανεπιστημίου. Όπως θα έλεγε και ο αρχηγός τους, Σαμαράς …ΟΥΑΟΥ.
2)     Η πολιτική αντιπαράθεση θα γίνεται πάντα με ψέματα; Από την αρχή της χρονιάς απέναντι σε οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση μας στο Σύλλογο, η ΔΑΠ επιλέγει να απαντά με ψέματα. Τις προτάσεις του Συμβουλίου για security και υποχρεωτικές δηλώσεις μαθημάτων τις χαρακτήριζε  ανύπαρκτες και τις υπογραφές για Γενική Συνέλευση, υπογραφές για κατάληψη. Θυμίζουμε ότι το προεκλογικό σποτ της ΝΔ ήταν το «ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ». Όχι άλλο ψέμα λοιπόν. Τα γκράφιτι στο πανεπιστήμιο έγιναν μετά το τέλος του πάρτυ και το σχήμα υπερασπίστηκε στο ακέραιο το χώρο. Φανταζόμαστε στεναχωρηθήκατε που το πανεπιστήμιο έμεινε σε αυτή την κατάσταση για λιγότερο από 5 ώρες και το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν βαμμένο! Άλλη φορά καλύτερη συνεννόηση με την Πρυτανεία…


3)     Θα ασχοληθείτε με κανένα σοβαρό πρόβλημα; Εμείς λέμε εδώ και τώρα ανατροπή της κατάστασης στο πανεπιστήμιο με ανατροπή των διαγραφών και του ν+2, κατάργηση των αυταρχικών Διοικήσεων με επαναφορά της φοιτητικής συμμετοχής, συνολική κατάργηση νόμου Διαμαντοπούλου και γενναία χρηματοδότηση του πανεπιστημίου. Εσείς θα πείτε ποτέ στους φοιτητές την πρόταση σας; Θα υπάρξει ποτέ καμιά Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών ΠΑΜΑΚ;;;Αντιλαμβανόμαστε το άγχος σας να μας …εκθέσετε! Την επόμενη φορά όμως προσπαθήστε καλύτερα!

Σχόλια