Αντιδρά στην εξαγγελία επιστροφής των "αιώνιων" ο Πρύτανης !

Αντιδρά λέει, ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ στην εξαγγελία επιστροφής των αιώνιων. Θεωρεί προβληματικό ότι θα επιστρέψουν στα μητρώα κάποιοι φοιτητές, μια κίνηση χωρίς κόστος και που δίνει την δυνατότητα σε κάποιους να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.


Δεν έχει αντιδράσει όμως, για την απίστευτη υποχρηματοδότηση σε σίτιση- στέγαση, δεν έχει λάβει υπόψιν του καμία εναντίωση των φοιτητών στο ν+2, στον Οργανισμό και στις διατάξεις του. Ερωτηθείς παλαιότερα, για την προώθηση διαθεσιμοτήτων διοικητικών υπαλλήλων, είπε ότι δεν θα συγκρουστεί σε καμία περίπτωση με το Υπουργείο, ενώ τώρα χαιρετίζει την εξαγγελία για επαρκή στελέχωση.

Βρε δες υποκρισία κάποιοι άνθρωποι... Το καλύτερο που έχει να γίνει με αυτές τις διοικήσεις, τις διορισμένες αρχικά από τα Συμβούλια Ιδρύματος και τις εκλεγμένες από κάποιες δεκάδες καθηγητές, είναι να αποτελέσουν το συντομότερο παρελθόν. Είναι πέρα για πέρα μακριά από την υπόθεση του δημόσιου-δωρεάν και δημοκρατικού πανεπιστημίου. Το πανεπιστήμιο και πόσο μάλλον το ΠΑΜΑΚ χρειάζονται αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα τα βγάλει από την... συσκότιση το συντομότερο!

Σχόλια