Οδηγίες...ξεφτίλας από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ω ναι! Όλα γίνονται βάσει σχεδίου.  Το τσίρκο υποδοχής και φακελώματος πρωτοετών που ζούμε στο ΠΑΜΑΚ τις τελευταίες μέρες είναι καλά προετοιμασμένο. Παραθέτουμε παλαιότερες οδηγίες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προς κάθε λογής ΔΑΠίτη για την περίοδο των εγγραφών, που είχαν διαρεύσει… Να σημειωθεί ακόμη ότι αντίστοιχο σεμινάριο «προετοιμασίας» έγινε και φέτος την Κυριακή 14/9 στο ΠΑΜΑΚ με …διαφάνειες που εξηγούσε στους ΔΑΠίτες πως πρέπει να κινηθούν.


Για μας, μια εικόνα (ίσως και περισσότερες) 1000 λέξεις, πολύς θυμός και ακόμη περισσότερη διάθεση και δράση για να ξεριζωθεί η μπλε σαπίλα, για να μην παραμείνει ο Σύλλογος το μαγαζάκι τους. 

 

 

Σχόλια

  1. ειδική οδηγία για τις γκόμενες της δαπ: την παίζουμε στα πρωτοτοετά για να τα φέρουμε κοντά μας (τελειώνουν πάνω σας). ντυνόμαστε σαν να πηγαίναμε στο γάμο του αδελφού μας και θέλουμε να μας πηδήξει όλη η παρέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ζωάδια είστε πού πιστεύετε ότι ένας Δαπίτης έγραψε " τον γνωρίζουμε και σε άλλους δαπίτες...". Σε 10 χρονάκια πού θα φύγει ο μπαμπάς και η μαμά και μόνο η βλακεία και η καφείνη που καταναλώσατε τόσα χρόνια θα σας θρέφει, τότε θα γίνετε χειρότεροι από αυτούς τους γελοίους. Κοιτάξτε να μορφωθείτε και αφήστε τις μαγκιές, ο κόσμος δεν αλλάζει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to provlima pou einai? Oi dapites dn aytpoapokalountai dapites?

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα είναι ότι τρώτε την μασημένη σας τροφή και το παίζετε επαναστάτες, όχι όλοι αλλά αρκετοί από σας. Και η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ότι ούτε οι Ολυμπιακοί αποκαλούνται μεταξύ τους γαύροι. Επιπλέον, ένας δαπίτης δεν θα έγραφε ποτέ ανοικτά για το ότι παίρνουν φοιτητές που πρόσκεινται στο πασοκ. Και να ξέρεις ότι σε πολλά από τα παραπάνω τα ΕΑΑΚ κάνουν τα ίδια πράγματα μόνο που δεν τα μοιράζουν σε Α4, απλά δίνουν οδηγίες μέσω της ομιλίας. Τέλος πάντων δεν ξανασχολούμαι με το συγκεκριμένο άρθρο, ο καθένας έχει την άποψη του και αυτό είναι σεβαστό.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου