Εγγραφές πρωτοετών: Να σταματήσει τώρα το πανηγύρι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Για ακόμη μια χρονιά, κατά την περίοδο εγγραφής πρωτοετών η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  έχει στήσει το πανηγύρι της. Τους υποδέχεται από την είσοδο, τους γράφει στα δεκάδες τραπεζάκια που στήνει μπροστά από τα δικά της, τους συνοδεύει παντού.


Για πολλούς λίγο πολύ γνωστά, όμως φέτος δείχνει ήδη από την πρώτη μέρα να ξεπερνά κάθε όριο. Δίνει στους πρωτοετείς φάκελο του… Συλλόγου Φοιτητών όπου εντός τους υπάρχουν στυλό και κείμενα της ΔΑΠ!! Για να μην αναφέρουμε τα δεκάδες διαφημιστικά από καφετέριες, ουζερί κ.α. Και μάλιστα με μια απίστευτη επίδειξη «δημοκρατίας», διώχνει οποιονδήποτε άλλον προσπαθεί να εξηγήσει στους πρωτοετείς ότι τα τραπεζάκια είναι στημένα από τη ΔΑΠ και ότι οι εγγραφές γίνονται και στις γραμματείες.


Ζητάμε να μπει τέλος στο πανηγύρι που στήνουν. Ο Σύλλογος δεν είναι το μαγαζάκι τους! Να αποδοκιμαστεί από όλους τους φοιτητές το τσίρκο που έχουν στήσει!!! Να σταματήσει η χρησιμοποίηση του Συλλόγου ως βιτρίνα για το «φακέλωμα» των πρωτοετών. Μια σειρά από ζητήματα παραμένουν. Το θέμα της σίτισης, οι εστίες , το χωροταξικό, οι διαγραφές, το πανάκριβο κυλικείο. Για αυτά πρέπει να δρα ο Σύλλογος όχι για να μοιράζει υλικό της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ! 

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hell Yeah, δεν ξέρω γιατί το σβησες αλλά λίγο-πολύ δίκαιο έχεις με το σχόλιο. Δεν δίνουμε τηλέφωνο στο ΔΑΠίτη που να σκάσει. Για το πότε έχουμε μάθημα -δήθεν για το οποίο θέλει να μας ενημερώσει, υπάρχει και internet, γραμματείες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκαστε καμια σφαλιαρα να γινει δουλεια. τι καταγγέλετε και μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου