Τελικά ποιος λόγος υπάρχει;

Μπορεί το Πα.Μακ. να είναι σε προεκλογικούς ρυθμούς αλλά θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καταψήφισε την πρόταση διεξαγωγής  γενικής συνέλευσης λέγοντας ότι θα λείπουν οι φοιτητές. Τοποθετήθηκε μάλιστα και δήλωσε τα εξής: 


Σήμερα 2/5, παρόλα αυτά, όταν ζητήσαμε να συνεδριάσει το Δ.Σ. η ΔΑΠ αρνήθηκε λέγοντας ότι αν θέλουμε μπορούμε να θέσουμε το θέμα στην συνεδρίαση που θα γίνει την Δευτέρα 5/5 (Η συνεδρίαση της Δευτέρας   αποτελεί μια τυπική διαδικασία που γίνεται με σκοπό την διάλυση του τωρινού Συμβουλίου εν όψει των φοιτητικών εκλογών). Αναιρεί δηλαδή την ίδια της την τοποθέτηση!! Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι «εντάξει θα συζητήσουμε την Δευτέρα», εν τούτοις όμως έχουμε χορτάσει από τις δικαιολογίες της ΔΑΠ που προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να αποφύγει την Γενική Συνέλευση, συντηρώντας έτσι την αντιδημοκρατική λειτουργία του Συλλόγου.


Κοντολογίς έχουμε χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις.  Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδείχτηκε για άλλη μια φορά αναξιόπιστη. Καλεί τους φοιτητές να την ψηφίσουν ως δύναμη ευθύνης, δείχνοντας όμως με τον πιο τρανταχτό τρόπο την αφερεγγυότητά της και τον στόχο της να μην επιτρέπει τους φοιτητές να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους. 

Σχόλια