ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Κ.Ν.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α.Ε.Π. – Ε.Α.Α.Κ.

Τη Δευτέρα 20/12 γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανής τραμπούκικης επίθεσης από την ΚΝΕ Θεσσαλονίκης στο Πα.Μακ. αλλά και στα Ε.Α.Α.Κ. πανελλαδικά στέλνοντας φοιτητές στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα οι σχολές που έγιναν μάρτυρες ήταν

· Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βόλος

· Πάντειο Πανεπιστήμιο

· Πανεπιστήμιο Αθηνών ΣΘΕ – Φυσικό

· ΠαΜακ

· ΑΠΘ ΣΘΕ Θεσσαλονίκης - Χημικό

Τον τελευταίο καιρό που γίνονται κινηματικές διεργασίες για τη συνολική ανατροπή

Ø της πολιτικής του μνημονίου και εκείνων που μας το έφεραν

Ø του νέου νόμου της Διαμαντοπούλου για τα πτυχία μας και την τριτοβάθμια εκπαίδευση

η ΜΑΣ – ΚΝΕ – Επιτροπή Αγώνα, βλέποντας να αποτυγχάνει το σχέδιό της επιλέγει να δει ως εχθρό του το ίδιο το κίνημα. Όταν το σχήμα έτρεξε τη συνέλευση από την οποία η ΚΝΕ αποχώρησε και το κίνημα απάντησε μαζικά, η ΚΝΕ επέλεξε να χτυπήσει κεντρικά με τραμπούκικο τρόπο χτυπώντας τα σχήματα στις σχολές. Χτυπώντας εμάς, χτυπάνε τη λογική των συλλογικών διαδικασιών καθώς είναι ανίκανοι να συμμετέχουν σ’ αυτό.

Μετά από 2 βδομάδες επιτυχημένων διεργασιών στο Πα.Μακ. η ΚΝΕ επέλεξε ως γνωστός προβοκάτορας του κινήματος να αμαυρώσει τις νίκες που πέτυχε ο σύλλογος, όταν επέλεξε την κοινή δράση.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ 2006 ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.

Με τέτοιες κινήσεις παίζουν τον τραμπούκικο κατασταλτικό ρόλο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο κίνημα σε ανάλογες ιστορικές στιγμές. Δίνουν έτσι πάτημα στον πραγματικό εχθρό μέσα στα πανεπιστήμια και τη φωνή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , δηλαδή την ΠΑΣΠ και τη ΔΑΠ να κινδυνολογήσει για το άσυλο.

Το σχήμα της ΑΕΠ-ΕΑΑΚ και τα ΕΑΑΚ πανελλαδικά θεωρούν ότι ο μόνος εχθρός του κινήματος είναι η πολιτική που έχει φτάσει εδώ τον ελληνικό λαό.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Πα.Μακ. ακόμα και εκείνους που παραπλανήθηκαν από τα όποια σχέδια που δεν προάγουν το σύλλογο και τις διαδικασίες του

· να συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα διαφορετικό Πα.Μακ.

  • να απομονώσει συμπεριφορές που εξυπηρετούν μικροκομματικές λογικές.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ


Σχόλια